ERGONOMISET HIIRET

ROLLERMOUSET

RollerMouse Red ja Red+

Mukavuutta ja tuottavuutta

Käytätkö työssäsi useampia näyttöjä tai CAD-ohjelmaa ja tarvitset yksilöllistä mukautusta? Silloin RollerMouse Red on juuri sinua varten. Osoittimen ulottuma kasvaa automaattisesti sen mukaan, mitä leveämpi työpisteesi on. Voit mukauttaa hiiren omiin tarpeisiisi sopivaksi, ja sen intuitiivisten ja älykkäiden ominaisuuksien avulla opit nopeasti työskentelemään entistä ergonomisemmin. Vakaa ohjaustanko, jossa on kuvioitu kumipinta, helpottaa kohdistimen liikuttelua. Suuremman tarkkuuden ja paremman hallinnan ansiosta voit työskennellä entistä tehokkaammin – väsymättä.

Verraton tuntuma ja tarkkuus

Ei enää pinnistelyä – liikauta jompaakumpaa kättäsi ohjaustangolla, niin saat käyttöösi kaikki tietokonehiiren normaalit ominaisuudet. RollerMouse Red plus -hiiressä on syvä ja matala rannetuki, jonka ansiosta ranteet asettuvat sopivaan kulmaan. Jos tilaa on vähän tai suosit pienempää rannetukea, valitse RollerMouse Red.

Tutkittu vaikutus

Voit pienentää käsivarsiisi kohdistuvaa lihasrasitusta jopa 20 prosenttia, koska kätesi ja käsivartesi ovat neutraalissa asennossa. Tiedämme ratkaisun olevan hyvä, koska teemme yhteistyötä johtavien ergonomia- ja työterveysasiantuntijoiden kanssa. Lisäksi hiiressä on klassinen muotoilu: tyylikästä alumiinia punaisin yksityiskohdin.

RollerMouse Pro3

Miellyttävä asento

Käyttäjäystävällinen hiiri on nyt saatavilla modernisti uudistettuna. Nyt voit tehdä tarkkaa työtä tehokkaasti ja mukavasti väsymättä, sillä RollerMouse Pro3 seurailee käsivarsiesi ja käsiesi luonnollisia liikkeitä.

Tutkittua tukea

Nyt voit istua pitkiä aikoja tietokoneella niskan, hartioiden ja selän kipeytymättä. Ergonomisesti muotoiltu hiiri on testattu perusteellisesti, ja se sopii jokaiselle, joka työskentelee täysikokoisella näppäimistöllä tai suosii osittain peitettyä ohjaustankoa. Kapea kämmentuki on toimiva ratkaisu pienissä työpisteissä ja erilliseen kyynärvarsitukeen yhdistettynä.

Pieniä yksityiskohtia – suuri vaikutus

Paranna työnkulkuasi lisäämättä työmäärää! Älykkäät ominaisuudet, kuten kopioi ja liitä sekä kaksoisnapsautus, ovat helposti saatavilla, mikä mahdollistaa työskentelyn nopeasti pienin liikkein. Napsautuksen vastus ja kohdistimen nopeus ovat säädettävissä tarpeisiisi sopiviksi. Ohjaustangon keskeinen sijainti helpottaa osoittamista ja napsauttamista. Pian työskentelet nopeammin, mukavammin ja sujuvammin kuin koskaan ennen!

RollerMouse Free2

Rentoutta ja hyvinvointia työskentelyyn

Kolmannen sukupolven RollerMouse Free2 -tietokonehiiren ominaisuuksia ja parannuksia on lisätty sekä käyttäjiä että työterveysasiantuntijoita kuullen.

  • ohjaustangon portaaton klikkauksen herkkyydensäädin
  • hiiren liikkeen nopeuden / tarkkuudensäädin, viisi eri nopeutta (600-1600 dpi)
  • näppäimistöalustan etu- ja takareunan kaltevuus on säädettävissä käyttäjän näppäimistön mukaan sopivaksi, soveltuu myös kannettaville tietokoneille
  • matalampi design (19 mm) ja hiiren tanko alempana kuin edellisessä versiossa mikä tekee käytöstä entistä luontevampaa
  • leveä rannetuki vakiona (irroitettavissa)

Rollermouse Free antaa sinulle enemmän rentoutta työskentelyasentoosi sekä se vapauttaa tilaa työpöydältä. Se tarjoaa sinulle erittäin hyvän avun ehkäisemään hiirikäsiongelmia.

RollerMouse Free3

Tunne ero vapaudessa!

RollerMouse Free3 on tähän asti nopein hiiremme. Siinä yhdistyvät erinomainen tarkkuus, käyttömukavuus ja matala muotoilu. Tämä on työkalu sinulle, joka liikut eri työpisteiden välillä. Free3 on matala, joten se sopii hyvin ohuille ja pienikokoisille näppäimistöille. Osoitin liikkuu nopeasti, joten voit helposti ja tehokkaasti siirtää osoitinta suurilla näytöillä tai eri näyttöjen välillä. Pitkän ohjaustangon ansiosta työasennon vaihteleminen on helppoa. Työnteosta tulee nopeampaa ja mukavampaa.

Sulavampi työnkulku, enemmän toimintoja

Free3-hiiressä on uudet eteenpäin- ja taaksepäin-painikkeet, jotka toimivat yleisimpien verkkoselainten kanssa. Työnkulkua helpottaa lisäksi ohjaustanko, jossa on pehmeämpi napsautus ja tukeva alumiinipohjalevy. Hiirestä tulee osa työprosessia sen sijaan että se hidastaisi työntekoasi.

Pitkä ohjaustanko, vapaammat kädenliikkeet

Kaksi kättä on parempi kuin yksi. Molemmilla käsillä työskentely ja työasennon vaihteleminen auttavat välttämään epämukavia työasentoja ja ehkäisemään rasituskipuja. Avoin ja vankka ohjaustanko on 35,5 cm pitkä. Se antaa käsillesi enemmän liikkumavaraa kuin mikään aiempi tuotteemme.

PYSTYHIIRET

Comfi 2 pystyhiiri, langallinen

 

Uusi Comfi 2 on ergonominen pystyhiiri, joka sopii erinomaisesti pienempään käteen.

Comfi 2 hiiressä käsi pysyy oikeassa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää.
Mukavaa ja tarkkaa hiirityöskentelyä, sekä samalla helpotusta ja ennaltaehkäisyä hiirikäsivaivoihin.

Comfi 2 hiiressä on 6-näppäinkomentoa ja scroll-pyörä. Liitäntä USB.
Tarkkuus säädettävissä kolmeen eri tarkkuuteen: 800, 1600 ja 2400 DPI
Soveltuvuus: Win 98 ja uudemmat, Mac OS X ja uudemmat, Linux

Combi 2 pystyhiiri, langaton

Langaton Comfi 2 on ergonominen pystyhiiri, jossa käsi pysyy oikeassa asennossa. 

Langaton Comfi 2 on ergonominen pystyhiiri, joka sopii erinomaisesti myös pienempään käteen. Hiiressä käsi pysyy oikeassa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää.

Mukavaa ja tarkkaa hiirityöskentelyä, sekä samalla helpotusta ja ennaltaehkäisyä hiirikäsivaivoihin.

Comfi 2 hiiressä on 6-näppäinkomentoa ja scroll-pyörä. Liitäntä USB. Tarkkuus säädettävissä kolmeen eri tarkkuuteen: 800, 1600 ja 2400 DPI
Soveltuvuus: Win 98 ja uudemmat, Mac OS X ja uudemmat, Linux

iMouse E1

Uusi iMouse on ergonominen pystyhiiri

Sopii erinomaisesti käteen, helppo omaksua ja mukava käyttää, erinomainen työpöydällä sekä kannettavan tietokoneen mobili käyttäjälle. Hiiressä käsi pysyy oikeassa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää.

Mukavaa ja tarkkaa hiirityöskentelyä samalla helpotusta ja ennaltaehkäisyä hiirikäsivaivoihin.

iMouse on 5-näppäinkomentoa ja scroll-pyörä. Liitäntä USB. Tarkkuus valittavissa 1000/1600 DPI. Ympäristö : Windows® 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 10 / Mac® OS X 10.4. Mitat: 75 x 120 x 63mm

iMouse E10

Uusi iMouse on ergonominen langaton pystyhiiri, joka heti valmis käyttöön 

Sopii erinomaisesti käteen helppo omaksua ja käyttää, erinomainen työpöydällä sekä kannettavan tietokoneen käyttäjälle. hiiressä käsi pysyy oikeassa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää. Mukavaa ja tarkkaa hiirityöskentelyä samalla helpotusta ja ennaltaehkäisyä hiirikäsivaivoihin.

iMouse on 5-näppäinkomentoa ja scroll-pyörä, lisänä näppäimet eteen-taakse sekä 3 eri nopeutta DPI näppäin, mistä säädät helposti painalluksella sopivan nopeuden kursorille eri työtehtäviin.

5 näppäiminen Plugg and play (hetivalmis ei ajureita).
Patterit : 2 x Dry Cell AAA patterit mukana toimituksessa
Liitäntä micro USB lähetin joka voidaan säilyttää hiiressä 2.4 GHz
Tarkkuus valittavissa 1000/1500/2000 DPI. Ympäristö : Windows® 8 / 7 / Vista / XP / 2000/10 Mac® OS X 10.4. Mitat: 75 x 120 x 63mm