Balance Keyboard, langaton

Varastossa

79.85  ALV 0%

Ihanteellinen kumppani ihanteelliseen ergonomiaan.

Balance Keyboard -näppäimistö on tehty sinua ja työskentelytapaasi varten. Näppäimistö on suunniteltu yhteensopivaksi RollerMouse Red- ja Free -mallisarjojen kanssa. Balance Keyboard -näppäimistön säädettävien jalkojen ja kallistusmahdollisuuden ansiosta voit helposti säätää näppäimistön negatiiviseen, neutraaliin tai positiivisen kirjoituskulmaan ja se asettaa kätesi täydelliseen asentoon kirjoittamista ja hiiren käyttöä varten. Yhdessä tämä näppäimistö ja RollerMouse -hiiri tuovat sinut ja työpöytäsi lähemmäksi toisiaan.

Avainasemassa käyttömukavuus.

Balance Keyboard -näppäimistö on suunniteltu käytettäväksi yhdessä palkittujen RollerMouse-hiiriemme kanssa. Kokoonpano tarjoaa sinulle paremman ja kuormittamattoman työasennon, jossa pystyt käyttämään näppäimistöä ja hiirtä tehokkaasti. Kätesi pysyvät tiiviisti työalueella, kun ohjaustanko ja näppäimistö ovat käden ulottuvilla. Balance Keyboard -näppäimistön säädettävien jalkojen ja kallistusmahdollisuuden ansiosta voit helposti säätää näppäimistön negatiiviseen, neutraaliin tai positiivisen kirjoituskulmaan.

Tehoa ja vapautta työntekoon.

On aika päästä johdoista eroon. Balance Keyboard -näppäimistö on langaton ja toimii kahdella AAA-paristolla. Se liitetään PC- tai Mac-tietokoneeseen langattomalla USB-vastaanottimella, jota voi säilyttää paristokotelossa, kun se ei ole käytössä. Balance Keyboard -näppäimistö ei tarvitse virtakytkintä, koska se hyödyntää älykästä energiaa säästävää tekniikkaa.

Paljon toimintoja.

Medianäppäimillä voit nopeasti käyttää useita toimintoja. Medianäppäimet voidaan helposti ohjelmoida tarpeidesi mukaan (vain MAC OS X). Käytettävissä ovat myös perinteiset funktionäppäimet (F1-F12). Fn Lock -toiminnon avulla voit ottaa ne käyttöön tarvittaessa.

Pysy langoilla.

Voit käyttää Connect-näppäintä näppäimistöasetusten virkistämiseen ajurin asentamisen jälkeen tai jos langattomassa yhteydessä on ongelmia.