RollerMouse Red Max

Varastossa

386.30  ALV 0%

Tukea koko työpäiväsi ajaksi.

Haluatko työskennellä fiksummin ja keskittyä pikemminkin työhösi kuin istuma-asentoosi? Pidä asentosi luonnollisena ja säästä käsivarsiasi, hartioitasi, niskaasi ja selkääsi hiirellä ja kyynärvarsituella, jotka on suunniteltu pehmentämään vartalon liikkeitä.

Mukavuutta ja tuottavuutta

Nyt voit tehdä tarkkaa työtä rasittumatta, nauttien miellyttävästä tuesta koko päivän ajan – työskentelitpä seisten tai istuen. Työpisteesi mukavuus on helppo optimoida yhdistämällä kaksi ergonomista tuotetta, RollerMouse Red -hiiri ja ArmSupport Red -kyynärvarsituki.

Vertaistaan hakeva tuntuma ja tarkkuus

Tämä kattava ratkaisu mahdollistaa työskentelyasentosi täydellisen hallinnan, minkä ansiosta pysyt virkeämpänä ja jännitys kehossasi vähenee. Huomaat sen erityisesti käyttäessäsi työssäsi useampaa näyttöä tai CAD-ohjelmaa, jolloin RollerMouse Red automaattisesti laajentaa osoittimen ulottuvuutta sivusuunnassa. Voit helposti mukauttaa yhdistelmän omiin tarpeisiisi ja opit nopeasti käyttämään sen näppäriä toimintoja. Vakaa ohjaustanko, jossa on kuvioitu kumipinta, mahdollistaa kohdistimen tarkan hallinnan hyvin pienillä kädenliikkeillä.

Helpotusta ja mukavuutta

Saat helpotusta kyynärvarsillesi, mikä vähentää koko ylävartaloosi kohdistuvaa rasitusta. Pidennetty kyynärvarsituki on helppo kiinnittää, ja se pitää kätesi ja ranteesi rentoina koko työpäivän ajan. Voit työskennellä ergonomisesti lähes missä tahansa, myös pienessä työpisteessä.