RollerMouse Red & Red plus

Varastossa

306.65  ALV 0%

Uusi tapasi työskennellä

Haluaisitko työskennellä tehokkaasti koko päivän väsymättä? Jos vietät runsaasti aikaa tietokoneella, hyvällä työpisteellä on oleellinen merkitys. Kehon liikkeet huomioiden muotoiltu älykäs hiiri auttaa ehkäisemään toistuvista liikkeistä johtuvia rasitusvammoja.

Mukavuutta ja tuottavuutta

Käytätkö työssäsi useampia näyttöjä tai CAD-ohjelmaa ja tarvitset yksilöllistä mukautusta? Silloin RollerMouse Red on juuri sinua varten. Osoittimen ulottuma kasvaa automaattisesti sen mukaan, mitä leveämpi työpisteesi on. Voit mukauttaa hiiren omiin tarpeisiisi sopivaksi, ja sen intuitiivisten ja älykkäiden ominaisuuksien avulla opit nopeasti työskentelemään entistä ergonomisemmin. Vakaa ohjaustanko, jossa on kuvioitu kumipinta, helpottaa kohdistimen liikuttelua. Suuremman tarkkuuden ja paremman hallinnan ansiosta voit työskennellä entistä tehokkaammin – väsymättä.

Verraton tuntuma ja tarkkuus

Ei enää pinnistelyä – liikauta jompaakumpaa kättäsi ohjaustangolla, niin saat käyttöösi kaikki tietokonehiiren normaalit ominaisuudet. RollerMouse Red plus -hiiressä on syvä ja matala rannetuki, jonka ansiosta ranteet asettuvat sopivaan kulmaan. Jos tilaa on vähän tai suosit pienempää rannetukea, valitse RollerMouse Red.

Tutkittu vaikutus

Voit pienentää käsivarsiisi kohdistuvaa lihasrasitusta jopa 20 prosenttia, koska kätesi ja käsivartesi ovat neutraalissa asennossa. Tiedämme ratkaisun olevan hyvä, koska teemme yhteistyötä johtavien ergonomia- ja työterveysasiantuntijoiden kanssa. Lisäksi hiiressä on klassinen muotoilu: tyylikästä alumiinia punaisin yksityiskohdin.