Unimouse Wireless

Varastossa

108.85  ALV 0%

Lempeää liikettä sekä oikealle että vasemmalle

Asennon vaihtaminen on yksi ergonomian kulmakivistä. Siksi suunnittelimme Unimouse-hiiren kitkatoimisen nivellyksen sellaiseksi, että voit valita neljästä vaihtoehdosta itsellesi parhaiten sopivan asennon. Voit vaihtaa asentoa vaivattomasti lennossa ja välttää kuormittamasta samoja lihaksia ja jänteitä staattisilla työasennoilla.

Unimouse – lempeää liikettä sopii sekä oikea- ja vasenkätisille. Tulevaisuuden hiiri on täällä.

35 astetta aitoa säädettävyyttä

Unimousen patentoidun nivellyksen ansiosta voit säätää rungon kallistuskulmaksi 35–70 astetta. Kitkatoimisen nivellyksen ansiosta asento on vakaa ja silti helposti säädettävissä.

Vallankumouksellinen Muotoilu

Nivelletyn peukalotuen (ATS – Articulating Thumb Support) ansiosta vältät tyvinivelen kivut ja muut rasitusvammat. Kolmiakselinen peukalotuki mukautuu vaivattomasti erikokoisiin ja -muotoisiin kämmeniin, minkä ansiosta hiirtä ei tarvitse puristaa missään asennossa.

Maksimaalinen Tarkkuus

Kehityksen kärkeä edustavan Pixart-anturin (PMW3330) ansiosta hiiri toimii vaivattomasti lähes millä tahansa alustalla ja jopa kahdeksan metrin työskentelyetäisyydellä. Osoittimen nopeuden voit valita itsellesi sopivaksi kymmenestä vaihtoehdosta.

Rajaton suorituskyky

Litiumionipolymeeriakku toimii yhdellä latauksella jopa kolme kuukautta*. Yhdistetyn data- ja latauskaapelin ansiosta voit ladata hiiren työskennellessäsi ja välttää näin käyttökatkot. Älykkään ”Smart Sleep” -akkujärjestelmän ansiosta hiirtä voi käyttää pitkään langattomasti, sillä hiiri siirtyy automaattisesti lepotilaan kun sitä ei käytetä.

Ohjelmoitava Unimouse

6 ohjelmoitavaa painiketta ja miellyttävä vierityspyörä antavat luovuudellesi siivet. Voit esimerkiksi vaihtaa keskipainikkeen oikeaksi napsautukseksi, jos se helpottaa työtäsi. Painikkeisiin voi ohjelmoida lähes kaikki toiminnot, jotta hiiri sopii juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi. Asetusten muuttamista varten sinun tarvitsee ainoastaan ladata ajuri (ladattavissa verkkosivuston Tuki-valikosta). Tämän jälkeen painikkeiden asetuksia on helppo muuttaa. 

 

* Akun kesto voi vaihdella käyttäjän ja käyttöolosuhteiden mukaan.